3 tips: Zo kan je dus Mario Kart Tour spelen zonder geld uit te hoeven geven

Sinds vandaag kan jij het spel Mario Kart Tour downloaden op je smartphone. Het is voor het eerst dat we de Nitendo game kunnen spelen op onze telefoon. Maar hoewel de app gratis te downloaden is nodigt het spel al gauw uit om extra betaalde aankopen te doen. Bijvoorbeeld om je favoriete karts en racers bij elkaar te kunnen verzamelen.

Speel Mario Kart Tour gratis

Maar er zijn gelukkig ook manieren om dat niet te hoeven doen. Het gaat erom zoveel mogelijk zogenaamde rubies te sparen. (Tekst gaat verder onder de video)

– In het begin speel je met 4 races de eerste cup vrij en kan je met je gespaarde rubies een upgrade vrij spelen. Ben je daar niet tevreden mee? Kies dan via de game instellingen voor Start Fresh om opnieuw te beginnen.

– Wees zuinig op je rubies. Gratis rubies zijn zeldzaam in het spel, geef ze daarom niet gelijk uit in de gokkast. Wie één aankoop doet in de gokkast is 5 rubies kwijt. Wie 10 aankopen doet in de gokkast is 45 rubies kwijt. Scheelt toch weer 10 procent!

– Log iedere dag in: Rubies verzamel je o.a. door te racen maar ook door iedere dag even in te loggen. Kost weinig moeite en levert je toch wat op!

Nóg een Spaanse Topserie op Netflix, met Nairobi! “Véél beter dus dan La Casa!”