YouTuber Sophie Milzink effe uit de kleren voor een beetje extra aandacht

Er bestaan nog al wat aandachtsge*le personen in ons kleine landje. En al die personen die we daarmee bedoelen vind je eigenlijk wel terug op YouTube en Instagram. Zie je er tegenwoordig een beetje fotogeniek uit? Dan kan je gelijk aan de slag als influencer. Eén van die zogenaamde influencers is Sophie Milzink. Het schijnt dat deze dame duizenden brieven schrijft naar hotels in de hoop op een gratis overnachting in ruil voor wat promotie. Boeit verder ook niet eigenlijk.

Sophie Milzink helpt jou je regenachtige woensdagmiddag door

Wat wel boeit is dat ze een video heeft gemaakt waarin ze een aantal heftige outfits probeert van Fashion Nova. En dat is voor een woensdag wel aangenaam om naar te kijken.

Jajaja, Davina Michelle uit de kleren in je favouriete mannenblad:

Foto: Geraldine Kemper is dus al haar kleren vergeten aan te trekken