Nóg een Spaanse Topserie op Netflix, met Nairobi! “Véél beter dus dan La Casa!”

Locked Up, oorspronkelijk in het Spaans getiteld Vis a vis, is een Spaanse seriële televisieserie geproduceerd door Globomedia, aanvankelijk voor het Spaanse netwerk Antena 3 en later voor Fox Spanje. Het ging in première op 20 april 2015. De serie richt zich op een jonge vrouw die naar de gevangenis wordt gestuurd. Een naïeve jonge vrouw belandt in de gevangenis nadat ze voor haar vriend geld heeft verduisterd. Ze moet leren overleven in een wrede en gevaarlijke nieuwe omgeving. Natuurlijk te zien op Netflix!

Vis a Vis op Netflix

En ja, in deze serie is óók Nairobi te zien uit La Casa de Papel. De serie wordt zelfs door veel mensen béter aanbevolen dan La Casa de Papel.

‘Gaby Blaaser en haar Roze Koek’ laten effe niets aan je verbeelding over!

3 tips: Zo kan je dus Mario Kart Tour spelen zonder geld uit te hoeven geven