Nieuwe Spaanse topper op Netflix die dus MINSTENS zo goed is als ‘La Casa de Papel’!

La Casa de Papel is natuurlijk een gigantisch succes geworden op Netflix. Maar die serie komt in één dag online waarna je dus weer een hele poos moet wachten. Ze hebben nu een nieuwe Spaanse serie online gezet. En ze denken dat dit een minstens zo groot succes zal gaan worden!

La Victime Numero Ocho nieuwe Spaanse topper op Netflix

Want in La Victima Numero Ocho wordt een terroristische aanslag gepleegd in een Spaans dorp. Daarbij komen zeven mensen om het leven en er wordt een vermoedelijke dader opgepakt, maar hebben ze de juiste persoon in de boeien geslagen? “Slachtoffer nummer 8” is een fictieve Spaanstalige samenzweringstriller die losjes gebaseerd is op de aanslagen in Barcelona van augustus 2017.

Onze Frans Duijts geeft update na maagverkleining: hoeveel is hij nu afgevallen?

Dennis van der Geest maakt echt een enorme verspreking over vader ‘van de verkeerde kant’