Jajaja, Davina Michelle uit de kleren in je favouriete mannenblad:

In 2018 was Hoogendoorn aka Davina Michelle te zien in het elfde seizoen van het AVROTROS-programma Beste Zangers, in de vijfde aflevering vertolkte ze het 2.30 minuten durende nummer Duurt te lang van rapper Glen Faria alias MC Fit. Twee dagen na de uitzending belandde dit nummer op de eerste plaats van meest gedownloade nummers in iTunes. Later in 2018 behaalde het nummer de 1e plek in zowel de Nederlandse Top 40, de Mega Top 50 en de Nederlandse Single Top 100. In november 2018 werd de single bekroond met een gouden plaat. Op 21 december 2018 verbrak Davina Michelle met het nummer een record: het nummer stond acht weken op de eerste plek in de Top 40, nooit eerder stond een Nederlandse zangeres zo lang bovenaan de hitlijst. En dat terwijl ze bij Idols is afgewezen!

Davina Michelle uit de kleren

Maar nu was Davina te gast in de show van Barry Paf en die had de vraag of ze ooit in het mannenblad van Hugh Hefner zou willen komen te staan. “Oh, ik zou best met mijn ‘memmen’ ooit daar willen staan hoor, maar dat zou echt over een tijdje zijn. Nou echt nog niet zeg maar.” zegt de 23-jarige Davina in de ochtendshow van Barry Paf op radiozender 100% NL. Het is dus nóg niet zover maar het gaat eraan komen mannen:

View this post on Instagram

🔳

A post shared by Davina Michelle (@davinamichelleofficial) on

Natuurfilm van Merel Westrik op het internet verschenen:

YouTuber Sophie Milzink effe uit de kleren voor een beetje extra aandacht