‘Gaby Blaaser en haar Roze Koek’ laten effe niets aan je verbeelding over!

Gaby Blaaser, geboren in Amsterdam op 7 juni 1986. Je kent haar waarschijnlijk van haar rol als Jolé van Haagendoorn in de jeugdsoap SpangaS, die ze speelde van 2007 tot 2010. En waarschijnlijk de reden dat jij afstemde op deze soap. Ze heeft ook meegedaan in Sterren dansen op het ijs en was in 2014 te zien in een andere soap, namelijk Goede tijden, slechte tijden. In 2016 deed ze mee aan Expeditie Robinson en vandaag de dag doet ze heel iets anders.

Gaby Blaaser op Instagram

Ze is namelijk ook nog eens influencer geworden, wie niet. En daar horen natuurlijk spannende kiekjes bij. En Gaby weet dat toch altijd wel mooi voor elkaar te krijgen:

Foto’s: Zo ziet de familie Pfaff er dus vandaag de dag uit!

Nóg een Spaanse Topserie op Netflix, met Nairobi! “Véél beter dus dan La Casa!”