Is dit de echte reden dat Caroline uit Chateau Meiland vertrok?

Het houdt de gemoederen de laatste tijd flink bezig: het vertrek van huisvriendin Caroline uit Chateau Meiland? Zo vertrok ze eerder terug naar Nederland om bij haar familie te zijn, maar was ze niet veel later toch weer in Frankrijk te vinden. Toch lijkt Caroline het chateau nu alsnog de rug toe te keren.

Irritaties

Een vriendin van Caroline klapt nu in weekblad Weekend uit de school. Want hoewel SBS6 bevestigde dat er onderling inderdaad irritaties waren geweest, vertelt de bron nu hoe het werkelijk zou zitten.

Ruzie met Maxime

Zo zou Caroline niet vrijwillig zijn vertrokken. “De waarheid is dat ze heeft moeten vertrekken na een ruzie met Maxime. Het boterde al langer niet tussen die twee. De familie heeft dit zelf verteld tegen verschillende mensen.”

Volgens de vriendin was het voor Caroline niet langer mogelijk om in het chateau te blijven en besloot ze haar koffers te pakken. Iets wat bij Martien rauw op zijn dak viel. “Hij hangt enorm aan Caroline, zij is echt zijn maatje. Dat uitgerekend zij hem nu in de steek laat, was dan ook echt een drama.”

Bron: Show, Grazia | Beeld: Chateau Meiland

Beau van Erven Dorens reageert voor het eerst op slecht nieuws

Een erg groot gemis voor André Hazes