Sylvie Meis reageert op haar ontslag door ‘te blote jurk’

Laat het maar aan Sylvie Meis over om in de prachtigste, extravagantste jurken te verschijnen. Zo ook toen ze vorig jaar een belangrijk gala presenteerde.

Nu ziet ze die tv-klus aan haar neus voorbijgaan, om een opmerkelijke reden.

Dresden Semper Opera Ball
Het Dresden Semper Opera Ball is een van de grootse evenementen in Europa. In de vier uur durende Duitse tv-show wordt er klassieke muziek gespeeld en worden er prijzen uitgereikt aan sterren. Sylvie kreeg tot twee keer toe de eer om dit bal te presenteren. Maar dit jaar kan ze er dus naar fluiten. Waarom? Om haar kledingkeuze.

Blote jurk
Hans-Joachim Frey, de directeur van het gala, legt aan de Duitse krant Bild uit dat er klachten waarom gekomen op de outfits die Sylvie vorig jaar bij de presentatie droeg. “We waren eigenlijk heel tevreden met Sylvie Meis als presentator, maar ze droeg dit jaar jurken die zo diep uitgesneden waren dat het te onthullend was voor ons conservatieve publiek. Er was veel kritiek.”

Stomverbaasde Sylvie
Sylvie reageert stomverbaasd op haar ontslag. “Mijn jurk was misschien diep uitgesneden, maar ik heb daar geen klachten over gehoord”, laat ze weten. “De kritiek is niet aan mij medegedeeld.” De presentatrice is op z’n zachtst gezegd dan ook not amused over de bons die ze nu heeft gekregen. Ook de Duitse talentenshow Das Supertalent heeft Sylvie eerder al aan de kant gezet.

Bron: Bild, Libelle Beeld: Youtube

Trieste dag voor Guus Meeuwis

Verdrietig nieuws voor presentatrices ‘Hart van Nederland’