Emotioneel bericht Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau maakt een verdrietige tijd door. Toch blijft ze ondanks de tegenslagen positief in het leven staan, en dat wil ze ook meegeven aan haar fans.

Er is geen betere plek om even bij te komen dan het strand. Yolanthe waait lekker uit, en dat lijkt haar goed te doen. De kalmerende zee zet haar aan het denken. ‘Soms moet je gewoon meegaan op de golven,’ schrijft ze bij de strandfoto waarop ze glimlachend staat. Hiermee lijkt ze te doelen op de breuk met Wesley.

Uit elkaar
Wesley en Yolanthe, die in 2010 trouwden en samen een zoon hebben, maakten in maart bekend uit elkaar te gaan. Verder deden de twee geen mededelingen over de reden van het besluit. Wesley zei op Instagram wel dat hij het meerdere malen verknald had. De voetballer bevestigde afgelopen juli dat ze officieel uit elkaar zijn.

Vertrouwen in de liefde
Ondanks de breuk, is Yolanthe het vertrouwen in de liefde niet verloren. ‘Ik geloof dat liefde geen pijn doet, maar dat de keuzes van mensen naar elkaar toe pijn kunnen doen. Liefde zelf is iets puurs en moois en kan nooit negatief zijn,’ vertelt ze in Grazia. ‘Mijn liefdesles is dat je altijd in de liefde moet blijven geloven en dan bedoel ik liefde op alle vlakken.’ Ze sluit af: ‘Nu zit ik middenin een proces waarin er veel gebeurt. Ik hoop dat ik, als ik deze periode achter me heb gelaten, kan zeggen dat het me sterker heeft gemaakt.’

Neefje van André Hazes ‘reageert’ op vermeende ruzie met Monique

Trieste dag voor Guus Meeuwis