Britt Dekker deelt emotioneel bericht mee

Het duurt niet lang meer tot de paardenfilm Whitestar van vlogger Britt Dekker in première gaat. Een bijzonder moment voor de blondine. Aan Telegraaf laat de realityster weten dat ze haar acteerdebuut ook als een eerbetoon aan haar overleden vader ziet. 

De vader van Britt Dekker overleed in 2017. Het afscheid kwam onverwachts, want Willem Dekker viel op zijn hoofd in de bakkerij waar hij aan het werk werd. Deze nare valpartij werd hem fataal.

Motivatie Britt Dekker
Aan Telegraaf vertelt Britt Dekker maandag: “Een half jaar na zijn dood lag ik nog steeds met mijn hoofd onder mijn kussen en de deken over me heen. Dat verveelde uiteindelijk, wat me ertoe bracht het verhaal voor deze film te gaan schrijven.”

Realiteit
Het paardenmeisje vervolgt: “Van me af schrijven, dat was het ook een beetje. Ik had een nieuwe en grote punaise aan de horizon nodig waar ik naartoe kon werken, niet wetende dat het zo snel al realiteit zou worden.”

Eerbetoon
Britt acteert in de film, maar is ook uitvoerend producent van Whitestar. “Voor ik het wist was daar producent Bart Willemsen die heel enthousiast was om deze film met mij te gaan maken. Het is een verhaal over mijn passie voor dressuur, maar wel één waar het hoofdpersonage ook haar vader is verloren.”

Verlies
Ze verklaart: “Na het drama uit mijn eigen leven lukte het me niet een script te schrijven waarin beide ouders nog in leven waren. Het moest echt overeenkomen met mijn leven. Haar verlies is mijn verlies, dat gaat echt een-op-een.”

Bron: RTL Boulevard,  Beeld: Youtube

Slecht nieuws voor Douwe Bob

Ruim die paraplu maar weer op: heerlijke nazomer op komst