Beau van Erven Dorens spreekt: ‘Hij is ernstig ziek’

Beau van Erven Dorens opende de uitzending van zijn talkshow Beau donderdagavond voor de foto van zijn decor, een prachtige panorama van Amsterdam door John Verbruggen. De fotograaf twitterde enkele weken geleden al verguld dat RTL zijn foto had gekocht voor de late talkshow en was trots op het resultaat. Aan het begin van deze week twitterde hij naar het ziekenhuis te zijn gebracht, vanwege een bloederige hoestaanval. In het UMC Utrecht volgde slecht nieuws.
Verbruggen komt te overlijden. “ZEER SLECHT NIEUWS: ik overlijd waarschijnlijk binnen enkele weken aan een longbloeding, of glijd langzaam weg of aan palliatieve sedatie. Er is helemaal niets meer, waar mijn snel groeiende uitzaaiingen nog de pas mee af gesneden kunnen worden.”

Enorm triest, aldus Van Erven Dorens. “Ik begin vanavond met een verdrietig bericht en dat gaat over John Verbruggen. Hij is fotograaf en hij heeft iets heel moois gedaan. Hij heeft namelijk de foto gemaakt die hier de achtergrond van het decor siert. Het is een waanzinnig mooie foto en we hebben gevraagd of we hem mochten gebruiken. In 2015 heeft hij hem gemaakt vanaf het DoubleTree-terras, dat is een hotel in Amsterdam. Het is echt een prachtige foto.”

Maandag was de eerste aflevering van Beau. “John zag de aflevering en zag toen zijn foto en hoe wij hem hadden gebruikt. Hij was ontzettend blij en zei: ‘Wow, wat te gek.’ Maar gisteravond tweette hij dat hij in een verschrikkelijke situatie zit en nog maar heel kort te leven heeft.”

“Ik heb hem vandaag gebeld en vroeg John: ‘Vind je het fijn om nog één keer naar de studio te komen?’ Hij ligt in het UMC in Utrecht. Hij zei heel vermoeid en verzwakt: ‘Ik zou het wel willen, maar ik kan het echt niet.’ Dus daarom John, deze uitzending is voor jou.”

Dit waren dus de 3 vrouwen van André Hazes

Dit is dus het grote geheim van Gordon