Advies aan alle voetbalfans: ‘Maak je vriendin nú zwanger dan heb je tijdens EK ouderschapsverlof’.

Alles moet wijken voor Koning Voetbal. Britse voetbalfans gaan nu wel erg ver om toch maar niets te missen van het EK Voetbal 2020 en raden elkaar aan om nú aan kinderen te beginnen werken.

De ietwat vrouwonvriendelijk redenering luidt dat wie in de komende weken zijn partner zwanger maakt, veel kans heeft op twee weken ouderschapsverlof tijdens het Europees Kampioenschap. Dat meldt The Sun.

De gouden tip krijgt op de sociale media heel wat bijval. De voor- en nadelen worden uitgebreid becommentarieerd. Zo merkte iemand op dat een huilend kind en slapeloze nachten niet meteen ideaal is tijdens het voetbal kijken.

Maar blijkbaar vindt de tweet al navolging. Zo schreef ene ‘Lisa’: “Mijn vriendje vertelde me zopas dat hij kaartjes heeft voor drie wedstrijden. Daarna begon hij over kinderen. Ik denk dat hij de tweet gelezen heeft.”

Het EK Voetbal wordt afgetrapt in juni 2020 en wordt gespeeld in 12 Europese steden. De finale vindt plaats op het Londense Wembley.

‘Monique breekt met beste vriend van André’

Dit waren dus de 3 vrouwen van André Hazes