Roxeanne Hazes vertelt openhartig: “Ik dacht echt dat ik doodging”

Dat Roxeanne Hazes geen blad voor de mond neemt, zijn we inmiddels wel gewend. Tijdens een interview op het YouTube-kanaal van Club Hub draait ze er dan ook niet omheen als haar wordt gevraagd naar wat minder leuke acties van vroeger.

De zangeres vertelt bijzonder openhartig over een heftige drugservaring die ze had op haar 16de.

Pilletje op een festival
Hoewel het gesprek in de eerste instantie gaat over haar nieuwste single (‘Mama Was een Klootzak’), neemt het gesprek al snel een andere wending als presentatrice Dzifa Kusenuh haar vraagt naar haar eigen ‘klootzakken-acties’. “Het valt wel mee wat ik allemaal gedaan heb, maar ik heb wel geëxperimenteerd met drugs”, zo geeft de zangeres toe. “Een xtc-pilletje, op een festival.”

‘Meteen foute boel’
Roxeanne was pas 16 toen ze haar eerste pilletje nam en het was volgens haar meteen foute boel. De drugs kwamen namelijk uit Italië én ze nam ook nog eens meteen een hele pil in.  Ook nam ze meteen al een hele pil in. “Niet verstandig om te doen”, zo waarschuwt ze de kijkers. Omdat Roxeanne weinig voelt besluit ze niet veel later nóg een pilletje te nemen. “Uiteindelijk heb ik twee pillen genomen in anderhalf uur tijd. Waardoor ik echt mijn hart uit mijn kast voelde komen. Het was echt heel eng.”

Watervergiftiging
Tot overmaat van ramp krijgt de 26-jarige ook nog eens een watervergiftiging. “Het was heavy shit,” aldus Roxeanne. Hoewel het een nare ervaring was, heeft ze er naar eigen zeggen wel wat van geleerd: namelijk dat drugs niets voor haar zijn.

Bron: RTL Boulevard, Libelle Beeld: Youtube

80-jarige Zwollenaar voor 100.000 euro opgelicht na ‘date’.

Problemen tussen André en Monique: ‘Op Instagram gebeuren er rare dingen’