Heeft Monique haar ‘losbandige’ André nou vergeven?

Na de hardnekkige en aanhoudende geruchtenstroom over de vermeende affaire(s) van André Hazes, lijkt het erop dat Monique en de zanger weer samen aan hun toekomst bouwen. En dat mag best letterlijk genomen worden. De zanger deelde op zijn Instagram Stories immers een foto van een graafmachine in hun tuin.

De zanger deelde de foto met de tekst: “Wat een hel.” André Hazes tagde ook zijn vriendin Monique, wat opmerkelijk is gelet op de geruchten dat ze niet meer samen zouden zijn. Zijn de werken aan hun nieuwe huis tegelijk ook de nieuwe start van hun relatie?

Het weekblad Story beweerde eerder dat André Hazes vertrokken was uit hun villa in Berkel en Rodenrijs. Ze baseren hiervoor op de persoonlijke Facebookpagina van de zanger, waar hij Vinkeveen als zijn actuele woonplaats noemt.

Hechte vrienden van het stel verklaarden aan de roddelpers dat ze er zeker van zijn dat het over en out is tussen de twee. André zelf bekende schoorvoetend dat er misschien wel wat problemen waren, maar dat ze nog altijd ontzettend veel van elkaar houden. De volkszanger zei over Monique: “Het is een goed wijf en iedereen heeft af en toe wat.”

Heel Nederland giert om nieuw komisch duo Martien en Paul.

Flinke strijd tussen Frits Sissing en Martien Meiland?