Paul de Leeuw beledigt Patricia Paay

Presentator Paul de Leeuw neemt in de eerste aflevering van Ranking the starsgeen blad voor de mond en beledigt Patricia Paay met een hele gemene opmerking.

In het progamma Ranking the stars moet een panel van bekende Nederlanders elkaar rangschikken. De BN’ers geven antwoord op vragen zoals ‘Wie gaat het snelst vreemd?’ of ‘Wie geeft het meeste geld uit?’ en dat levert uiteraard hilarische beelden op.

Reuring
Zo af en toe gaan de opmerkingen nét over de schreef. Ook gisteravond tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen was het raak. De opmerkelijke uitspraak van presentator Paul de Leeuw zorgt voor heel wat reuring op Twitter.

Sexfilmpje
Tijdens de show zei Paul de Leeuw tegen Patricia Paay: “Als je me slaat, plas ik over je heen.” Dit viel natuurlijk niet helemaal lekker bij Patricia, maar ook de kijkers thuis vonden het een misplaatste opmerking. Enkele jaren geleden verscheen een sexfilmpje met Patricia op het internet. In de veelbesproken video heeft de zangeres en presentatrice plassex en daar is veel commotie over ontstaan. Eerder dit jaar liet ze weten dat ze de hele zaak rondom het sexfilmpje eindelijk een plek kon geven, maar dan is het natuurlijk niet fijn als iemand een paar oude koeien uit de sloot haalt.

Goedkoop
Ook bij de kijkers thuis is de opmerkelijke uitspraak niet onopgemerkt gebleven. Het grootste deel van de kijkers geeft toe de uitspraak net over het randje te vinden, maar kunnen er alsnog om lachen. “Paul de Leeuw vlamt er meteen in” en “De toon is gezet Patricia”, klinkt het al gauw op Twitter.

Toch kan niet iedereen de opmerking waarderen. “Ik vind die opmerking van Paul tegen Patricia erg goedkoop. Niet leuk”, schrijft een kijker op Twitter.

Bron: Shownieuws, Libelle Beeld: Youtube

Beren blijven zijn bijenkorven plunderen, dus schoolde hij ze even om tot honingproevers.

Meisje claimt dus Madeleine McCann te zijn