Erg ontroerend ‘wenslijstje’ van Yolanthe voor zoontje Xess Xava gaat viraal.

Het is geen geheim dat Yolanthe Cabau een stormachtige tijd achter de rug heeft. Op liefdesgebied kreeg ze het na de breuk met echtgenoot Wesley Sneijder zwaar te verduren. Voor haar zoontje Xess Xava heeft ze niets dan liefde. Op Instagram deelde de actrice een erg emotionele boodschap voor haar engeltje.

View this post on Instagram

“My wish for you… Laughter to kiss your lips, Beauty for your eyes to see, Sunsets to warm your heart, Rainbows to follow the clouds, Smiles when sadness intrudes, Hugs when spirits sag, Comfort on difficult days, Faith so that you can believe, Confidence for when you doubt, Patience to accept the truth, Colors that will cheer you up, Courage to know yourself, and Love to complete your life ❤️💛💜💙🧡💚

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Bij een wondermooi kiekje met haar zoontje schreef ze:

“Mijn wens voor jou … Gelach om je lippen te kussen, schoonheid voor je ogen om te zien, zonsondergangen om je hart te verwarmen, regenbogen om de wolken te volgen, glimlachen wanneer verdriet binnendringt, knuffels wanneer geesten zakken. Comfort op moeilijke dagen, geloof zodat je kunt geloven, vertrouwen voor als je twijfelt, geduld om de waarheid te accepteren, kleuren die je opvrolijken, moed om jezelf te leren kennen en liefde om je leven te voltooien.”

De lovende reacties laten niet lang op zich wachten. Ook beroemd Nederland reageert op haar ontroerende boodschap. Zangduo Susan en Freek schreef: “Heel lief!” Jan Versteegh liet enkele hartjes voor de moeder achter.

Hoewel Yolanthe het op professioneel gebied erg druk heeft gehad, probeert ze altijd tijd te maken voor haar zoontje. Daarover verklaarde ze eerder: “Ik vind het ook belangrijk dat ik hem een boekje kan voorlezen voor het slapengaan en in de ochtend met hem kan ontbijten. Soms lukt dat niet als ik lange dagen maak. Maar ik zorg dat hem niks tekort komt. Zeker niet mijn liefde en aandacht.”

 

Dit verdient Matthijs van Nieuwkerk per jaar dus. Terecht of teveel?

Beren blijven zijn bijenkorven plunderen, dus schoolde hij ze even om tot honingproevers.