Een woedende neushoorn gooit auto omver in safaripark.

In een safaripark in de omgeving van Hodenhagen in Duitsland viel een razende neushoorn een auto aan en duwde hem zelfs omver. De inzittende kwam er met de schrik vanaf en liep slechts enkele blauwe plekken op.

De angstaanjagende aanval werd gefilmd door een bezoeker. De 30-jarige neushoorn genaamd Kusini ramde het voertuig van een werkneemster met zoveel brute kracht dat hij omver kantelde. Daarna kon de vrouw in een auto van collega’s in veiligheid gebracht worden.

Volgens het park is het niet meteen duidelijk waarom de neushoorn zo razend reageerde. De neushoorn woont nog maar anderhalf jaar in het park en moet verluidt nog wennen aan de nieuwe omgeving. Wanneer de bezoekers met hun auto door het park rijden, is het niet de bedoeling dat Kusini vrij rondloopt.

Deze vagina nagels zijn de nieuwste trend die je met eigen ogen moet bekijken

Erg slecht nieuws voor onze Britt Dekker. ‘Ik ben niet meer welkom’