Een Slimme straathond faket gebroken pootje om snoepjes te krijgen.

Deze slimme hond kent een geweldig trucje om de aandacht van voorbijgangers te wekken en snoepjes te bedelen. De straathond, door de lokale bevolking in Bangkok in Thailand liefdevol Gae genoemd, doet regelmatig alsof zijn pootje gebroken is en het is heel overtuigend.

Een video toont hoe het lijkt alsof hij de grootste moeite heeft om zich voort te slepen en heel wat mensen hebben met hem te doen. Maar eenmaal mensen hem benaderen, springt hij vrolijk recht en begint met zijn staart te kwispelen.

Op een bepaald ogenblik in de video stopt een bezorgde man op een motorfiets om naar hem te kijken, maar begint te lachen wanneer Gae opspringt en hem enthousiast begroet.

Een buurtbewoonster Thaweeporn Chongplapolkul, die geregeld met Gae speelt, zei dat ze zijn beide achterpoten controleerde en dat dierenartsen zeiden dat er niets met hem aan de hand is.

Ze zei: “De oude hond woont al enkele jaren in de buurt van mijn werk. Hij probeert altijd om mensen te misleiden. Ik geef hem rijst, maar hij blijft zijn gewoonte behouden. Hij is heel slim. Ik denk dat hij het doet om eten te krijgen van andere mensen.”

De dierenliefhebster, die al verschillende straathonden redde en zelf enkele huisdieren heeft, zei dat ze de gezondheid van de hond in de gaten houdt. Ze voegde eraan toe: “Hij is een oude hond en we controleerden zijn beide benen. Ze zijn allebei goed. Als hij een verwonding zou hebben, zou ik hem meteen naar de dierenarts brengen.”

Mensenhaai verscheurt een zeehond onder de ogen van doodsbange strandgangers.

André Hazes maakt eindelijk einde aan jarenlange familie-ruzie