Jongetje strekt zijn armen wijdt. Kijk nu eens wat de kip doet die op hem af komt lopen.. Geweldig!

Een kleine jongen genaamd Mason is al een tijdje beste vrienden met een kip genaamd Love Bird.

Sinds ze nog maar een kuikentje was zien de twee elkaar al iedere dag. Mason’s familie besloot Love Bird te adopteren nadat ze op een boerderij waren geweest als schooluitje. Sinds Mason zoveel tijd doorbrengt met de kip, is het koppel onafscheidelijk geworden.

Mason was niet lang voor deze video naar de kapper geweest, en de familie vroeg zich af of zijn vriend hem nog wel zou herkennen. Ik ben zo dankbaar dat moeder dit moment besloot op te nemen! Deze twee vrienden hebben een band met elkaar die ik niet vaak gezien heb.

Daarom wil ik aan iedereen vragen om dit hartverwarmende moment te delen met al je vrienden en familie op Facebook!

Hij krijgt een vervelende brief van zijn vrouw.. De reden die erachter schuilt is te geniaal voor woorden!

Paard neemt afscheid van zijn baasje op zijn begrafenis. Tranen in mijn ogen!