Vrouw steekt 3-jarige peuter in zijn gezicht naast zijn ouders

De wereld is een gevaarlijke plek, dit weten we ondertussen allemaal.

Er bestaan heel wat zaken die je als ouder kan doen om je kinderen veilig te houden. Maar toch, het leven is onvoorspelbaar en soms gebeuren er dingen buiten onze controle.

Zo doken er onlangs dramatische beelden op uit de Georgische hoofdstad Tbilisi. Er viel te zien hoe een vrouw een 3-jarige peuter in het gezicht steekt met een mes. Zomaar, zonder reden.

Bronnen melden dat het een 51-jarige vrouw was die het slachtoffer niet kende.

De baby liep ernstige verwondingen op in zijn neus en wangen. De vrouw was op de baby afgerend en had hem met een mes gestoken in zijn gezicht. Daarna vluchtte ze weg.

Het was een apotheek die de beelden had gemaakt. Daarna kwam de vrouw opnieuw afgerend op het kind, maar werd dan tegengehouden door de ouders van de jongen. Opnieuw vluchtte ze daarna weg, en verbijsterde ze heel wat ooggetuigen met haar gruwelijke daad.

The Sun zegt dat de 51-jarige vrouw de dag erna gearresteerd werd en tien jaar gevangenisstraf riskeert.

De familie van de jongen beweert dat ze de vrouw nooit eerder gezien hebben, wat het nog moeilijker maakt om deze geweldsdaad te begrijpen.

Volgens bronnen werd het jongetje naar het ziekenhuis overgebracht waar hij geopereerd werd. Hij moet daar blijven tot zijn toestand verbetert.

Bron:nl.newsner.com Beeld:Youtube

Haar oma was te ziek om naar haar bruiloft te gaan dus besloot de bruid dit te doen!

7 maanden oude baby word zwaar mishandeld door oom!