In 6 weken tijd krijgt de baby van Meghan en Prins Harry al derde nanny..

Prins Harry en Meghan blijken kieskeurige ouders te zijn. In 6 weken tijden zijn deroyals al 3 keer geswitcht van nanny.

“De nieuwe nanny is echt een godsgeschenk”, laat een anonieme bron weten.” Ze is ontzettend professioneel, heeft jaren ervaring en past erg goed bij de familie.” Hoewel Archie pas 3 maanden oud is, heeft het kleine mannetje al 3 keer een andere oppas gekregen. Driemaal is scheepsrecht, want gelukkig zijn mama en papa nu wel tevreden.

Tevreden
De nieuwe nanny werd aan boord gezien van het privévliegtuig van Harry en Meghan, nadat ze een bezoekje hadden gebracht aan Elton John. “Meghan is een zeer praktische moeder, maar de nieuwe oppas is geweldig”, legt de anonieme bron uit. “Ze is geweldig met de kleine Archie en is dol op hem. Harry en Meghan zijn erg blij met haar.” De nanny woont overigens niet bij de royals.

Koninklijke trip
De allereerste oppas werd ontslagen nadat ze ‘onprofessioneel’ was en de tweede nanny was er alleen tijdens de nachten. De nieuwe nanny zal de hertog en hertogin van Sussex helpen tijdens hun koninklijke trip volgende maand. Meghan, Archie en de nanny zullen in Zuid-Afrika verblijven, terwijl Harry ondertussen Botswana, Angola en Malawi bezoekt.

Bron:libelle.nl Beeld:youtube

Als je huilt gebeurd er dit met je lichaam

Vader begint met zingen – maar als de 4-jarige dochter invalt bezorgen ze ons kippenvel!