Hond ligt voorovergebogen, man schrikt wat hij daar aantreft!

Er leven heel wat psychopaten op onze wereld die vreselijke dingen doen. Daden die alleen kunnen worden aangericht door mensen zonder inlevingsvermogen.

Dit verhaal is daar zo’n voorbeeld van.

Een jonge man was immers getuige hoe een zwangere hond werd aangereden door een auto in India.

Dat was echter nog niet het ergste. Nadien liet bestuurder de hond immers voor dood achter langs de kant van de weg. De jonge man zag hoe de teef op haar beide voorpoten lag, met haar heup omhoog. Zeer zwaar gewond.

Je kan gerust zeggen dat de getuige eigenlijk de reddende engel was van deze hond omdat ie meteen alarm sloeg bij een dierenrechtenorganisatie, Animal Aid Unlimited. Zij sturen mensen erop uit om te zorgen voor honden.

Enkele medewerkers liepen voorzichtig op de gewonde hond af, wonnen haar vertrouwen en brachten haar daarna naar hun wagen om haar naar de dierenarts te brengen.

Sherry, zo heet het hondje, heeft heel veel geluk dat ze door deze aardige man werd gevonden. Iedereen weet dat deze hond anders een tragische dood zou gestorven zijn indien hij langs straat was blijven liggen.

Even later werd ze verzorgd door medewerkers van het dierencentrum. Ze controleerden haar hartslag, onderzochten of ze ok was en verlichtten haar pijn. Na stevig te hebben uitgerust, voelde de mooie hond zich heel wat beter!

Na een dag herstellen kon ze al opnieuw zelfstandig lopen. Over een fantastisch herstel gesproken, allemaal dankzij haar reddende engel en de toegewijde hulp van deze aardige dierenvrienden.

Bekijk zeker het filmpje hieronder om te zien hoe de hond er vandaag aan toe is:

Bron:nl.newsner.com beeld:youtube

Steeds meer kinderen roken, artsen slaan alarm!

Vrouw eet gebakken rijst en beland op intensive care!