Heb je wel eens gedroomd dat je tanden eruit vallen? Dit is de betekenis!

De een heeft dromen over tanden, de ander over zwanger zijn. We dromen soms de gekste dingen. Je kent het vast wel: je wordt wakker en je bent helemaal in de war door de droom die je gehad hebt. Hoe leuk het is ook is dat eigenlijk alles kan gebeuren in een droom, soms is het gewoon te bizar en eigenlijk helemaal niet zo fijn. Zo word ik nooit prettig wakker als ik heb gedroomd dat mijn tanden loszitten of eruit zijn gevallen. Maar het blijkt dat als last hebt van dromen over tanden die uitvallen, dit een achterliggende betekenis heeft.

Dromen over tanden die uitvallen

Als jij last hebt van dromen over tanden die uitvallen of tanden die loszitten, kan dit verschillende dingen betekenen. Je gebruikt je tanden om mee te bijten en te kauwen. Indirect staan je tanden dus voor kracht. Wanneer jij je tanden kwijtraakt, zou dit dus staan voor krachteloosheid en onmacht. Het kan zijn dat je je op dit moment in een situatie zwak voelt. Misschien vind jij het moeilijk om je gevoelens te uiten of vind je dat er niet naar je geluisterd wordt. Ook kan het zijn dat je zelfvertrouwen op dit moment niet zo groot is. Deze droom geeft aan dat je best wat meer zelfvertrouwen mag krijgen en dat het goed is om te beseffen dat jouw mening ook belangrijk is.

Dromen over tanden

Maar je kan ook andere soorten dromen over je tanden hebben. Het kan bijvoorbeeld betekenen dat je onzeker bent over hoe jij eruit ziet en overkomt op anderen. Een mooie glimlach staat in veel reclames toch als het teken van schoonheid en dus associeer je onbewust je tanden met knapheid. Herken jij jezelf hierin? Dan is het tijd om eens wat positiever over jezelf en over je voorkomen te denken. Jij mag er echt zijn!

Bron:cosmopolitan.nl Beeld:youtube

Vind je iemand leuk maar ben je niet verliefd? Dit is de reden!

Dit is de beste shampoo voor glanzend haar!