Haar oma was te ziek om naar haar bruiloft te gaan dus besloot de bruid dit te doen!

Tara Foley had de liefde van haar leven gevonden en stond op het punt om te huwen. Haar grootmoeder had er zo naar uit gekeken om haar kleindochter te zien huwen.

Jammer genoeg kon de hoogbejaarde vrouw niet aanwezig zijn op het huwelijk. Ze was immers 102 jaar oud, en veel te oud om lange afstanden af te leggen.

Maar haar kleindochter had iets in petto, en bewees wat echte liefde betekent.

Veel oudere mensen zien af van ouderdomskwaaltjes en ziektes. Het is een angstaanjagende gedachte om te weten dat we vroeg of laat oud worden, en onze naaste eveneens. Het moet echter mooi zijn om te sterven op een oude leeftijd, met veel liefde van je familie.

Mooiste moment in het leven

Een van de mooiste momenten in het leven is je huwelijksdag. Het plannen daarvan neemt echter heel veel tijd in beslag. Een van de plezantste dingen daarvan is de gastenlijst bedenken. Je wil immers dat je dierbare geliefden, familie en vrienden aanwezig zijn op je mooiste dag.

Tara Foley keek erg uit naar haar huwelijk. Ze wilde dat al haar dierbaren aanwezig waren toen ze zou trouwen met de man waar ze van houdt. En ze wilde natuurlijk dat haar 102-jarige grootmoeder aanwezig zou zijn.

“Wilde op mijn huwelijk aanwezig zijn”

Maar de grootmoeder was echter te fragiel en arm om naar Tara’s huwelijk over te vliegen. En hoewel de oude dame heel wat remedies probeerde te nemen, adviseerden de artsen haar dat ze geen risico mocht nemen omwille van haar leeftijd. Ze was immers al in de laatste fase van haar leven, meldt Western Journal.

“Toen mijn grootmoeder in het ziekenhuis lag, vroegen de verpleegsters haar wat haar doel was. Daarop antwoordde ze dat ze gewoon heel graag aanwezig wilde zijn op mijn huwelijk,” vertelt Tara in een bericht op Facebook. Daarbij had ze foto’s geplaatst van haar samen met haar oma Stasia.

Tara wilde haar lieve kleine oma echter het moment geven die ze had gewild, namelijk haar kleindochter zien in een mooie witte huwelijksjurk.

Vliegen met huwelijksjurk

Dus besloot Tara om in haar huwelijksjurk naar haar oma te vliegen. Ze had fotografe Misty McLendon meegebracht om enkele prachtige foto’s vast te leggen tussen de twee.

Geplaatst door Tara Foley op Donderdag 13 juni 2019

“Ik wist dat ze op de een of andere manier zou geprobeerd hebben om aanwezig te zijn op mijn huwelijk. Maar daarentegen besloot ik om naar haar te vliegen in mijn huwelijksjurk. Het was misschien niet aan het altaar, maar dat maakt niet uit. Ik heb iedereen verrast met deze mooie foto’s,” schreef Tara Foley in haar bericht op Facebook.

Haar oma was natuurlijk helemaal in de wolken en verrast met dit mooie gebaar. Het werd een magisch moment.

27 dagen later gestorven

Haar oma kon nu de tijd dat er nog restte, in vrede doorbrengen. Want 27 dagen later overleed de kranige vrouw, net nadat de foto’s werden genomen. Het was alsof ze had gewacht tot ze haar kleindochter kon treffen op haar mooiste moment.

“Toen ik afscheid nam van haar die nacht, denk ik dat we beiden wisten dat het de laatste keer zou zijn dat we elkaar zouden zien. Ze pakte mijn kaken vast met haar handen, keek me recht in de ogen en zei “Ik hou zielsveel van je” en 27 dagen later overleed ze. Ik ben zo dankbaar dat dit mijn laatste herinnering met haar was. Ze was zonder twijfel een geweldige vrouw! Ik hou van je, omaatje, voor eeuwig en altijd!” schreef Tara.

Geplaatst door Tara Foley op Donderdag 13 juni 2019

De beelden gingen daarna het hele internet rond en lieten niemand onberoerd. De oma had haar wens vervuld en wist hoe geliefd ze was door haar kleindochter. Haar oma was tevens de eerste persoon die haar kleindochter had gezien in haar huwelijksjurk

Geplaatst door Tara Foley op Donderdag 13 juni 2019

Tara heeft echt een hart van goud. Het is overduidelijk hoeveel ze van haar oma houdt. Was jij ook zo ontroerd door dit verhaal? Verspreid dan zeker dit artikel met iedereen die je kent. Wat een geweldige foto’s van een oma en haar kleinkind.

Bekijk hieronder de prachtige beelden:

Bron:nl.newsner.com Beeld:Facebook/youtube

Vrouw eet gebakken rijst en beland op intensive care!

Vrouw steekt 3-jarige peuter in zijn gezicht naast zijn ouders