7 maanden oude baby word zwaar mishandeld door oom!

Dat Bobby Webber geen strijdvaardig jongetje is, zal niemand gezegd hebben.

Want in 2014, toen de kleine Bobby slechts 7 maanden oud was, kreeg hij brutale klappen van zijn oom Andrew Nolan, de verloofde van zijn tante. Vier uren lang werd het jongetje geslagen en gemarteld waarna het in kritische toestand voor zijn leven vocht.

Barry en Elise, de ouders van de jonge peuter, waren op huwelijksreis toen het gruwelijke incident plaatsvond. Ze hadden hun kinderen toevertrouwd aan Elise’s zus, die toen zou huwen met Nolan.

Bobby’s verwondingen waren zo hevig dat hij levensondersteuning kreeg. Zijn ouders kregen het advies van artsen om de ondersteuning uit te schakelen. Ze zagen het immers helaas niet meer goed komen met de kleine jongen.

Toen Barry en Elise Webber op huwelijksreis waren zouden ze zelfs in hun donkerste momenten nooit kunnen gedacht hebben wat er met hun 7-maanden oude zoontje Bobby zou kunnen gebeuren. Ze hadden hun kleine spruit toevertrouwd aan Elise’s zus, die verloofd was met ene Andrew Nolan.

Op een namiddag nam Bobby’s tante zijn ouder broertje mee naar de bioscoop. De kleine Bobby bleef thuis bij oom Nolan.

Nolan, die al meer dan tien jaar een vriend van de familie was, takelde de kleine Bobby genadeloos toe en folterde de kleine baby waardoor hij ernstige schedelbreuken opliep, een wervelbreuk, bijtwonden over zijn hele lichaam en gekneusde geslachtsdelen.

Bobby werd in alle haast naar het ziekenhuis gebracht waar hij meteen levensondersteuning kreeg. Volgens Daily Mail waren de artsen pessimistisch over Bobby’s overlevingskansen en raadden de ouders dan ook aan om de levensondersteuning uit te schakelen.

Net op het moment dat ze dit zouden doen, kwam Bobby bij en begon hij opnieuw te ademen. Tot op vandaag de dag is Bobby herstellend. Bobby ”de moedige” wordt hij genoemd. Vier jaar lang al is hij herstellend, en het is nog niet voorbij.

Als gevolg van zijn verwondingen ontwikkelde Bobby quadriplegie, ofte, volledige verlamming alsook zware gezichtsschade. Maar zijn moeder zegt dat hij desondanks een positieve jongen blijft.

“Absoluut alles wat Bobby voor elkaar krijgt blaast me omver,” vertelt ze aan Daily Mail Australia.

Tegen alle verwachtingen in

“Het moeilijkste zijn de constante positieveranderingen. Hij kan niet rechtop zitten of kruipen waar hij wil, hij is helemaal afhankelijk van ons,” vertelt ze.

“Het stopt nooit. Van zodra Bobby wakker wordt, moeten we hem opheffen. We dienen hem zijn medicatie toe en proberen hem om te kleden. We brengen hem naar het toilet want momenteel leert hij naar het toilet gaan. Hij kan het bijna, het is geweldig,” vervolgt ze.

“Het is een van mijn grootste verwezenlijkingen en het heeft zoveel veranderd voor ons als familie. We kregen al deze dingen te horen, niets zou lukken volgens de artsen en toch kreeg hij het voor mekaar. Hij is ook herstellend van epilepsie.”

“Nu is Bobby 4 jaar oud en heeft hij al een hevige weg afgelegd. Hij is herstellend van epilepsie (zijn laatste aanval was drie jaar geleden), en in zijn vrije tijd gaat hij dansen met kinderen met speciale behoeften” vertelt zijn mama trots.

“Het heeft hem de mogelijkheid om te sporten en hij voelt niet dat hij ‘anders’ is,” vertelt Elise.

“Hij wordt niet raar bekeken en heeft zoveel plezier in de dansgroep. Ze doen zelfs mee aan wedstrijden en we zien mensen applaudisseren voor hem. Volslagen onbekenden die nu vrienden geworden zijn.”

Wij zijn alvast vol lof voor de kleine Bobby. Deze kleine jongen werd geslagen en gefolterd door een duivelse onmens die voor de rest van zijn leven opgesloten moet worden. En toch blijft Bobby strijden voor zichzelf en voor anderen, in alles wat hij doet.

Help ons aub om Bobby’s onwezenlijke verhaal te verspreiden. Laat iedereen weten hoe sterk dit mannetje is. Verspreid de liefde!

Bron:nl.newsner.com Beeld:Twitter

Vrouw steekt 3-jarige peuter in zijn gezicht naast zijn ouders

18-jarige uit Rotterdam uitgeroepen tot mooiste tiener van de wereld!