Als je deze poses aanneemt op je foto’s krijg je meer likes op instagram

Moderosa is met meer dan 200K volgers knettergroot op Instagram en heeft de beste tips en tricks voor de perfecte Instagram-feed. Hoe maak je je feed een geheel? Wat moet je wel en juist niet doen? Ze vertelt je alles!

Gebruik jij deze poses al op je Instagram?

Moderosa geeft twee handige tips voor je feed: zorg dat je voorgrond en je achtergrond een geheel is én kies uit maximaal 1 à 2 filters, zodat je pagina een mooi geheel wordt. En we hebben haar Instagram even onder de loep genomen voor de beste poses.

De Plendid: Kylie Jenner en Bella Hadid doen ‘m ook – de pose waarbij je wel poseert, maar stiekem doet alsof je niet weet dat je op de foto gaat. Werkt altijd perfect.

De T-rex. Ze noemen deze pose zo omdat je hand in een soort dinosaurus-move zit. Maar eigenlijk komt het er dus op neer dat je je hand (of één of meerdere vingers) bij je gezicht houdt voor een spontaan effect.

De halve kleermakerszit. Je zit met je knieën een beetje gebogen, waardoor je foto heel spontaan lijkt én je hele outfit staat erop. Je ziet ‘m bij veel mensen en dat is niet voor niets.

View this post on Instagram

🦄 #moderosa #whatimwearing #ootd #miumiu

A post shared by Moderosa | Roos van Dorsten (@moderosaofficial) on

Met je accessoire. Het is geen vaste post, maar het maakt je Instagram wel heel gezellig: neem een accessoire mee. Dit kan een ijsje, een tas, een glas wijn of natuurlijk een bos bloemen zijn.

Je achterkant in beeld. Voor de variatie is het ook leuk om je achter- of zijkant eens te laten zien in plaats van alleen maar je voorkant. Je feed krijgt meer variatie én stiekem kan je ‘m doen als je even niet in de mood bent voor een pose, maar wel graag een leuke Instagram-foto wil.

Bron:Cosmopolitan.com Beeld:instagram

Wist je dat deze alcoholische dranken het slechtst zijn voor je huid

Zo kun je je drankjes binnen twee minuten koelen met dit warme weer!