Man vind briefje van zijn vrouw na avondje zuipen

Een getrouwde man, Pieter wordt wakker met een enorme kater na een avondje drinken met de jongens. Hij herinnert zich helemaal niks meer meer, ook niet hoe hij thuiskwam van het feest. ‘O, verdomme,’ denkt hij bij zichzelf, zich afvragend of hij de avond ervoor iets verkeerds had gedaan. Pieter moest zichzelf dwingen zijn ogen te openen, en het eerste wat hij ziet, is een paar aspirines naast een glas water op het nachtkastje. Maar ook het briefje!

Het briefje

Pieter gaat rechtop zitten en ziet zijn kleding voor zich, helemaal schoon en gewassen. Hij neemt de aspirines en kruipt dan ineen als hij een groot zwart oog in de badkamerspiegel naar hem ziet staren. Dan ziet hij het briefje op de hoek van de spiegel waarin in het rood kleine hartjes met een kus van zijn vrouw in lippenstift staan geschreven:

“Beste man, gisteravond kwam je dronken thuis en maakte je een enorm kabaal. Maar maak je geen zorgen! Het ontbijt staat al op het fornuis. Ik ging vroeg weg om boodschappen te doen om vanavond je favoriete maaltijd te maken. Ik hou van je schat!

Love, Annika”

Bron:jws Beeld:screenshot

Hornbach pakt vrouw aan op social media en wij liggen dubbel

Zo ziet vervallen zwembad Aqua Plaza Ameland er nu uit