Ruben heeft effezijn vriendin bedrogen en vond vanmorgen dit briefje onder zijn ruitenwisser:

Foute boel wanneer je naast je vriend of vriendin nog een ander ziet zonder dat je partner daar van weet. Je moet dan iedere keer goed gaan uitkijken of iemand je niet aan het achtervolgen is. Dat is namelijk hoe sommige worden gepakt. Deze gast bijvoorbeeld, hij verdacht zijn vrouw van overspel en besloot eens te gaan spieken. Maar ook Ruben is de klos, die heeft niet goed achter zich gekeken toen zijn vriendin hem achterna kwam. En toen kwam dit briefje aan!

Briefje

En dat zorgde ervoor dat hij nu met een lekke band een briefje en een smerig voorruit. Wat er precies op zijn voorruit ligt weten we niet maar smerig is het zeker!

Rubentje heeft zijn vriendin bedrogen en vond vanmorgen dit briefje onder zijn ruitenwisser:

18 Jarige Anouk wint prijs met onzichtbare slip