Moeder mishandeld dochtertje dood, vader gebroken

In onze wereld leven heel wat goede mensen. Gelukkig maar. Maar helaas zijn er ook evenveel mensen met kwade bedoelingen. De vreselijkste daarvan zijn diegenen die kinderen pijn doen.

Het is weerzinwekkend hoe deze mensen zichzelf kunnen bekijken in de spiegel, of zelfs de slaap kunnen vatten ’s nachts. Wat iemand drijft om geweld te plegen tegen een onschuldig kind zal voor ons altijd een mysterie blijven.

Dit verhaal over kindermisbruik dateert van juli vorig jaar. Het is een tragisch verhaal over een familie in Slovenië, een kleiner land in Europa. Het is niet prettig om een verhaal als dit te vertellen, maar we vinden het belangrijk dat ze worden verteld, zodat deze dingen nooit meer hoeven te gebeuren.

De foto hierboven is van Arina, een klein meisje. Jammer genoeg leeft Arina niet meer. Ze werd genegeerd door de sociale diensten, waardoor haar moeder en diens vriend het kind konden blijven mishandelen tot ze uiteindelijk stierf.

Haar biologische vader, Senad Kardasevic, hield zoveel van zijn kleine meisje. Maar niet lang nadat zijn ex-vrouw Sanda Alibabic, een nieuwe partner vond, Mirzan Jakupi, begon de vader blauwe plekken op te merken op het lichaam van zijn dochtertje. Het gebeurde regelmatig maar niemand nam het au sérieux.

Keer op keer contacteerde hij de sociale diensten in Slovenie. Hij vertelde dat hij bezorgd was en hij zijn dochtertje niet toevertrouwde in het bijzijn van zijn ex en haar partner. De sociale diensten kwamen langs en ondervraagden hen maar er was onvoldoende bewijs dat er echte mishandeling plaatsvond, schrijft LifeBuzz.

Het zou de perfecte gelegenheid geweest zijn om het leven van dit meisje te redden.

Ondanks de inspanningen van Senad, ontving hij op een dag een telefoontje die geen enkele vader zou mogen krijgen.

Volgens The Daily Mail, belde Arina’s moeder een ambulance en beweerde ze dat het kleine meisje tegen een radiator had gelopen en zichzelf had pijn gedaan.

Het bleek echter dat Arina in veel slechtere staat was dan iemand ooit had kunnen denken. Ze had een ernstig gezwollen gezichtje, gebroken botten en vreselijke plekken over haar hele lichaam. Het was onbestaande dat een baby zichzelf zoveel pijn zou kunnen doen. Het was eindelijk duidelijk wat er gebeurd was. Maar helaas was het al te laat.

Facebook/SenadKardasevic

De dokters deden alles wat ze konden maar het kwaad was al geschied. Het kleine meisje overleed na twee dagen voor haar leven te hebben gevochten. Senad bleef aan haar zijde en kuste zijn kleine meisje vaarwel.

De foto van hem huilend met zijn dochter op haar sterfbedje, terwijl ze vol hing met medische draadjes, heeft al duizenden mensen, niet alleen in Slovenie, maar over de hele wereld, ontzettend diep ontroerd.

Sanda en Mirzan werden gearresteerd en hun proces is lopende. Ze kunnen tot 15 jaar gevangenisstraf riskeren, meldt LifeBuzz.

Sinds de dood van zijn dochter, is Senad blijven vechten voor gerechtigheid voor zijn kleine meisje. De zaak bereikte Anja Kopač Mrak, de minister van Werk, Gezin, Sociale Zaken en Gelijke Kansen in Slovenië. Ze heeft sindsdien een grondig onderzoek geëist, meldt LifeBuzz.

Hoe tragisch het lot van dit meisje ook was, we hopen dat het mishandelen van onschuldige kinderen door wrede ouders zal stoppen.

Kindermishandeling is iets die dagelijks gebeurt, over de hele wereld. Het moet aangekaart en gestopt worden. Help aub om Arina’s tragische verhaal te verspreiden om licht te schijnen over dit zeer belangrijk onderwerp. 

Bron:viraal vandaag Beeld:Facebook

Raymond van Barneveld met zijn nieuwe liefde

Rubentje heeft zijn vriendin bedrogen en vond vanmorgen dit briefje onder zijn ruitenwisser: