Instagram-meisje schaamt zich zó erg, dat ze deze foto plaatst:

Wanneer het lekker weer is ga je natuurlijk lekker in je tuin liggen genieten van het weer. Je bent bezig om een goed kleurtje te krijgen, dan ga je als vrouw natuurlijk in je bikini in de on liggen. Wanneer er dan een bezorger met een pakketje voor de deur staat, dan moet je natuurlijk wel open doen. Tenminste, als je je nergens voor schaamt natuurlijk.

Ze schaamt zich zó erg

En uiteraard maakt het niemand uit dat je dan open doet in bikini. Het is tenslotte je eigen huis nemen we aan. Maar deze dame schaamt zich zó erg dat ze in haar bikini stond dat ze zich even gaat verontschuldigen op Instagram, in bikini…

Ventje tilt vriendin met jurkje op maar laat daarmee net iets teveel van haar zien!

Deze 12-jarige Femke won in 2012 het Junior Songfestival, dit is haar vandaag de dag: