Deze 12-jarige Femke won in 2012 het Junior Songfestival, dit is haar vandaag de dag:

In 2011 deed Femke mee aan het Junior Eurovisiesongfestival met het liedje “Tik Tak Tik”, maar ze kwalificeerde zich niet voor de finale. In 2012 probeerde ze het met het liedje “Zomerzon” maar eenmaal bij de audities vroeg de jury of ze haar nummer “Tik Tak Tik” nog een keer wilde zingen, en zo ging ze toch met het eerste liedje door. Deze keer had ze wel succes en plaatste zich voor de finale.

We zijn inmiddels 9 jaar verder

Uiteindelijk werd ze geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival 2012. Inmiddels 9 jaar later is Femke nog steeds zangeres. Op Instagram heeft ze zelfs bijna 170.000 volgers!

8 jaar later deed ze hetzelfde nummer nog eens:

View this post on Instagram

💕💕💕

A post shared by Femke Meines (@femke.meines) on

View this post on Instagram

casual chillen op een trap 😝🤔🙌🏻🤩

A post shared by Femke Meines (@femke.meines) on

Instagram-meisje schaamt zich zó erg, dat ze deze foto plaatst:

Monica Geuze post hele fijne foto van haar zelf liggend in bad