Geen ruimte voor een bad in de badkamer? Deze mobiele badkuip kost je bijna niets!

Heb je thuis geen bad maar wel af en toe zin om even heerlijk te ontspannen? Met de Mobiele Badkuip is dat eindelijk mogelijk! Na een lange en stressvolle dag laat je de Mobiele Badkuip vollopen en geniet je binnen de kortste even helemaal ontspannen! Tot nu bestonden dergelijke baden alleen nog maar voor kinderen maar deze is groot genoeg voor een volwassen man. Natuurlijk kan je het bad ook gewoon gebruiken voor de kinderen.

mobiele badkuip

De Mobiele Badkuip is ideaal voor een kleinere badkamer. En wanneer je hem even niet nodig hebt zet je hem gewoon aan de kant. De Mobiele Badkuip heeft een capaciteit van zo’n 200 liter. Aan de zijkant vind je een bakje waar je je badproducten in kunt bewaren. Of waarom zet je er niet wat te drinken op? Boekje erbij en je kunt jezelf even terugtrekken! Waneer je klaar bent met baden hoef je het bad alleen nog even af te tappen met de bijgeleverde afvoerslang. Heb je een balkon? Dan is het met het warme weer natuurlijk ook heerlijk om hem in het zonnetje op het balkon te zetten!

Dit is met afstand zeker de beste Mama Appelsap die je ooit gehoord hebt!

Boerinnen gaan lekker uit de kleren voor Boerinnen Kalender 2019