Meest bizarrre brug in de wereld waar mensen paniekaanvallen krijgen tijdens het rijden!

Wie op zoek is naar een achtbaan die je kunt nemen met je eigen auto, moet naar de Eshima Ohashi brug in Japan. De Eshima Ohashi Bridge in Japan is een 44 meter hoge bizarre brug met een ongewone overspanning, die er uit bepaalde hoeken uitziet als een achtbaan voor auto’s. Het heeft nog net geen loopings, maar wel buitengewoon steile hellingen, die er angstaanjagend uitzien als je er recht op af rijdt.

Bizarre brug

De brug werd ontworpen om er schepen onderdoor te laten passeren. Hierdoor waren er abrupte hellingen nodig aan de oevers van Lake Nakaumi. Automobilisten die afdalen in Matsue of Sakaiminato (de twee steden die door de brug met elkaar worden verbonden) krijgen een een panoramisch uitzicht op hun bestemming. De Eshima Ohashi brug is de grootste frame brug in Japan en de derde grootste in de wereld. Er zijn al veel paniekaanvallen geweest bij het betreden van de brug.

Man aait leeuwin door hek en dat is een heel dom ideetje

PostNL maakt gehakt van griet die de memmen van Doutzen niet aankan!