Man aait leeuwin door hek en dat is een heel dom ideetje

Overal in de Tikwe River Lodge in Zuid-Afrika staan waarschuwingsbordjes dat je niet de leeuwen moet aaien, want dat is gevaarlijk. Maar aan die bordjes had de 55-jarige toerist Pieter Nortje geen boodschap. Hij was met zijn vrouw in he leeuwenpark en besloot een leeuw door het hek te aaien. Er komt nog een leeuw bij en Peter besluit die ook te aaien, maar deze leeuwin bijt in de arm van Pieter en trekt hem tegen het hek aan. Uiteindelijk laat de leeuw los. De man moest worden opgenomen in het Pelonomi-ziekenhuis.

De situatie is zo ernstig dat hij in een septische shock is beland, zijn bloedcirculatie is onvoldoende om de organen van voldoende zuurstof te voorzien. Dit kan ernstige gevolgen hebben.

Huilende kinderen nadat dierenactivisten Efteling-show Raveleijn verstoren

Meest bizarrre brug in de wereld waar mensen paniekaanvallen krijgen tijdens het rijden!