Intelligente mensen hebben de neiging om minder te slapen, chaotisch te zijn en meer te schelden dan anderen.

Ben jij iemand die kalmte vindt in chaos, midden in de nacht creatieve ideeën krijgt en geen filter kent als het om schelden gaat? Er blijkt een reden te zijn voor jouw gedrag. Recente onderzoeken hebben aangetoond dat deze kenmerken overeenkomen met een hoger IQ.

Intelligente mensen gebruiken meer scheldwoorden

En dit is niet omdat je een beperkte woordenschat of een temperament hebt, maar meer omdat jij eerlijk en oprechter bent. Dit maakt het leven gemakkelijker voor jou en zo heb jij meer tijd voor belangrijke dingen. Menselijke gedragsstudies suggereren dat je mensen, die meer vloeken dan ze eigenlijk willen, kunt vertrouwen.

Een ander studie toonde aan dat mensen die de meeste scheldwoorden binnen een minuut op konden noemen, vaak ook een hoger IQ-score hebben. Het onderzoek concludeert dat een rijk jargon aan scheldwoorden een teken van retorische controle over spreken is en niet het verbergen van een gebrek aan dictie.

Intelligentie mensen zijn nachtuilen

Ben jij ’s nachts het meest creatiefst? Dit zou kunnen duiden op een hoge intellect. Al een tijdje brengen wetenschappelijke onderzoekers nachtuilen in verband met een hoger IQ-score. President Obama, Marilyn Monroe, Abraham Lincoln, Charles Darwin, Napoleon Bonaparte, Winston Churchill, Lady Gaga, Michael Jackson en Elvis Presley zijn allemaal bekende insomniac. Als je liever ervoor kiest om wakker te zijn, hard te werken en succes te bereiken in plaats erover te dromen, dan heb jij de juiste pad gekozen!

Een rommelig bureau betekent een georganiseerde geest

Jij blijft wakker en je vloekt veel? Perfect! Bevindt je tevens in een fysieke chaos? Dat is geweldig nieuws!

Een onderzoek van de Universiteit van Minnesota meent dat de rommelige bureaus van genieën daadwerkelijk in verbinding staat met hun intelligentie. Als je liever je gedachten organiseert dan de fysieke ruimte om je heen, dan suggereert dat dat je geest meer bezig is met belangrijkere dingen en je grijze massa gevuld is met vele creatieve ideeën.

Dit onderzoek ging een stap verder en meende eveneens dat een chaotische omgeving tot een meer ingenieuze werkritme zal leiden.

Psychologische wetenschapper Kathleen Vohs zegt: “Ongeorganiseerde omgevingen blijken motiverend te werken om out-of-the-box te denken, wat tot nieuwe inzichten kan leiden.Ordelijke omgevingen stimuleren daarentegen conventie en veilig spel te spelen.”

Het lijkt erop dat vandaag de perfecte dag is om rommelig en vloekend te zijn en een late nacht te maken.

Hoor ik iemand daar “Dat ben ik!” zeggen? Dan heb jij geluk!

Deel deze informatie met je vrienden & familie en toon de wereld dat wetenschap achter jou staat!

Gedroomd over sex? Dít betekent het

De r0ndborstige Fenella Fox besloot zichzelf een jaar lang niet te scheren