Zoon komt belofte na en begraaft papa in gloednieuwe BMW ter waarde van €75.000.

Een man in Nigeria liet zijn vader in “stijl” begraven. Namelijk in een gloednieuwe BMW ter waarde van €75.000. De papa van de welstellende zoon, volgens Daily Mail bekend als Azubuike, overleed op een gezegende leeftijd. De zoon had zijn vader echter altijd beloofd om hem op een dag een luxeauto te kopen.

Omdat Azubuike hier tijdens het leven van zijn vader nooit de kans toe had gekregen, kocht hij een BMW en liet er zijn vader in begraven.

Deze opmerkelijke foto toont hoe de grote luxeauto in het graf in het afgelegen dorp Ihiala neergedaald wordt.

NIGERIAN MAN AZUBUIKE BURIES HIS LOVELY FATHER WITH A BRAND NEW BMW WORTH N32MILLION NAIRA, IN HIS FATHER'S VILLAGE WHERE HE WAS LIVING IN IHIALA LGA, MBOSI, ANAMBRA STATE.

Geplaatst door Zevi Gins op Zondag 10 juni 2018

Op deze manier wilde de zoon zijn vader eren. Lokale bewoners grapten zelfs dat de auto een GPS had zodat de vader de weg naar het hiernamaals niet zou kwijtraken.

De foto van de bizarre begrafenis ging, weinig verwonderlijk, helemaal viraal. Er zijn echter heel wat mensen die zich afvragen of het geld niet beter besteed kon worden.

Wat je er ook van vindt, je kunt niet ontkennen dat dit een wel heel speciaal afscheid is. Geef je mening in de reacties en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: NAJJ.com

Ophef over Katja’s b0rsten:

11 mislukte tattoos die zo hilarisch zijn dat je je afvraagt hoe dit kon gebeuren.