Student overweldigd met emotie nadat de man in dokterskleding haar les onderbreekt en een brief vasthoudt

Een levensreddende operatie is als een normale dag werken voor zoveel artsen die in ziekenhuizen werken; ze denken niet aan de blijvende impact die ze kunnen hebben op het leven van die patiënt, omdat ze een baan hebben en hun focus op die baan moeten houden.

Ashli ​​Taylor, die zo´n patiënt was, vergat nooit de operatie die een dokter uitvoerde toen ze een baby was – en die haar in leven hield. En wat ze deed om die man te eren, heeft nu talloze mensen geraakt.

De 15-jarige werd geboren met een aangeboren levercirrose. Als baby had ze geelzucht en moest ze door een neusbuis worden gevoerd. De eerste paar maanden van haar leven bracht ze door in ziekenhuiskamers met stekkers en draden die aan haar kleine lichaam waren bevestigd. Ze had een transplantatie nodig om te overleven.

Ashli’s moeder, Crystal Pope-Taylor, doneerde een deel van haar lever om het leven van haar dochter te redden. De overdracht werd met succes afgerond bij Baylor Scott & White in Dallas, Texas door Dr. Robert Goldstein. Dankzij haar onbaatzuchtige moeder en de briljante chirurg leefde Ashli ​​een gezonde, gelukkige puberteit.

Ashli ​​vertelde over haar beproeving aan haar mede-eerstejaarsstudenten tijdens een creatiefschrijvencollege in december 2015. Voor een van haar opdrachten in haar klas schreef Ashli ​​een brief waarin dr. Goldstein 15 jaar na haar levensreddende operatie werd bedankt, want ze had nooit de kans gekregen om met hem te praten.

Op een dag zat Ashli ​​bij haar theatercursus op de Temple High School toen een man in een doktersjas en een paardenstaart de kamer inliep met een boeket bloemen erin. Wat volgde was een ontroerend moment dat viraal is gegaan

Bekijk het antwoord van Ashli ​​in de video hieronder en je zult begrijpen waarom het viraal is gegaan. Het bracht tranen in mijn ogen!

Dit prachtige verhaal herinnert ons niet alleen aan het belang om dankbaar te zijn voor de gift van het leven, maar ook voor het belang van orgaandonatie.

Deel alsjeblieft alle orgaandonoren en chirurgen die elke dag wonderen verrichten.

Bron:nl.newsner.com

Vrouw vraagt waarom jongen 5 keer per dag haar oma bezoekt: Krijgt beklijvend antwoord die ze nooit zal vergeten

Hij werd verlaten door zijn vader in 1986 – 30 jaar later ziet hij een serveerster en doet iets dat wordt gevierd door duizenden