Het paar vindt huilende puppy in hun tuin: kijken naar zijn oren en realiseren de vreselijke waarheid

Er zijn veel mensen die houden van en zorgen voor hun honden en het is belangrijk om daarop te focussen als je gruwelijke verhalen over dierenmishandeling hoort.

De mens is niet altijd aardig voor zijn beste vriend en het is zo tragisch dat dierenmishandeling en -verwaarlozing overal ter wereld doorgaat.

Dit is een bijzonder schokkend geval van dierenmishandeling, maar de reactie van de hond is zo ontroerend dat het tranen in mijn ogen bracht. Als je een foto van dit lieve dier en zijn mooie ogen ziet, is het zo moeilijk te begrijpen waarom iemand hem op zo’n wrede manier zou willen verwonden.

Waarschuwing: dit verhaal bevat afbeeldingen die als schokkend kunnen worden ervaren

Kaylee Doonkeen en haar man vonden deze lieve puppy de dag voor Thanksgiving in hun tuin. Toen ze naar buiten gingen om hem te onderzoeken, zagen ze wat het was en waren ze geschokt.


Een pup van niet meer dan 3 maanden oud zat in hun achtertuin en bij nadere inspectie merkte het paar iets ongewoons aan zijn oren.

Iemand had de oren van deze hond afgesneden recht op de hoofdhuid. Hij werd met spoed naar de dierenopvang in Oklahoma City gebracht waar hij onmiddellijk werd behandeld.

“Het lijkt erop dat ze deze hond hadden gemarteld”, zei Kaylee Doonkeen, volgens Oklahoma News 4.

Dierenartsen waren geschokt door de hond, die ze Rocky noemden, en zeiden dat ze nog nooit zoiets hadden gezien.

Uniek geval

Gelukkig, toen de dierenarts hem controleerde, zei hij dat Rocky in orde zou zijn en dat zijn gehoor intact zou blijven.

“We hebben enkele wrede gevallen gehad waarbij de hond een snee in zijn oren had, maar in dit geval heeft iemand met opzet het hele oor verwijderd en we zien dit meestal niet”, vertelde Jonas, hoofd van dierenwelzijn, aan KEPR TV.

Ondanks zijn vreselijke ervaring toonde Rocky meteen wat een geweldige en betrouwbare hond hij was. Hij was niet bang voor de mensen die hem wilden helpen.

“Hij zal nooit zijn oren terugkrijgen. Maar uiteindelijk zal de vacht eroverheen groeien en zijn gehoor zal niet worden aangetast, “zei Jon Gary.

Hij zei dat het moeilijk zou zijn om de verantwoordelijken te vinden, maar ze deden een beroep op informatie en benadrukten het belang om de daders te vangen.

“Dit is een groter beeld dan mensen beseffen, en het is erg belangrijk dat we ons werk doen om te proberen vast te stellen wie dit mogelijk heeft gedaan.”

PETA biedt een beloning van $ 5000 voor informatie die leidt tot de arrestatie en veroordeling van de verantwoordelijke persoon of personen.

Tegelijkertijd kijkt Rocky uit naar een nieuw hoofdstuk in zijn leven.

Het personeel van Oklahoma City Animal Welfare, die voor Rocky zorgde, had veel publieke steun, met veel oproepen om hem te adopteren.

Toen vond hij in januari de juiste liefhebbende familie voor altijd. Rocky werd geadopteerd door Jesse en April Dean en hun vijf jaar oude kleinzoon, Tucker.

“Hij heeft gewoon wat liefde nodig. En we dachten gewoon dat we het hem zouden geven, “zei Dean.

Het is verbazingwekkend hoe deze arme hond nog steeds leeft en met een goed temperament is nadat hij zo is gefolterd.

Ik hoop echt dat zijn folteraars worden gevonden en lijden onder de gevolgen van hun daden. Gelieve te delen als je akkoord gaat!

Bron:nl.newsner.com

De meesten falen voor deze test – vind jij het rare symbooltje?

Babysitter wordt in het geheim gefilmd met de dochter van de klant – en de waarheid is huiveringwekkend