Gevangenen breken celdeur open om leven bewaker te redden

Bij het zien van deze video waarin gevangenen proberen uit te breken, zit je mis als je denkt dat ze proberen te ontsnappen. De mannen doen juist hun best het leven van een bewaker te redden.

REDDERS IN NOOD
Twee jaar na de hartaanval van Grimm zijn beelden opgedoken van de heldendaad van de gevangenen. Daarop is te zien hoe de gevangenisbewaarder in elkaar zakt, terwijl een groep gevangen achter de tralies op de muren bonkt en schreeuwt op hulp. Ze weten hun celdeur open te krijgen, waardoor andere bewakers op de onrust afkomen. De hulpdiensten worden gebeld en Grimm kan op tijd worden gereanimeerd.

NOG STEEDS EMOTIONEEL
Aan nieuwssite WFAA vertelt Gary Grimm dat hij weinig meer weet van het moment waarop hij een hartaanval kreeg. Eén ding dat hij wel weet is dat hij de gevangenen dankbaar is voor het redden van zijn leven. “Ik word er nog steeds emotioneel van. Als ze hadden gewild dat ik dood zou gaan, hadden ze net zo goed niet in actie kunnen komen”, aldus Grimm.

10.000 ratellinten tegelijk aansteken geeft een bizar grote steekvlam

Intelligente mensen hebben de neiging om minder te slapen, chaotisch te zijn en meer te schelden dan anderen.