Wie had gedacht dat een voetmassage voor het slapen gaan, een dergelijk effect zou hebben – JIJ?

De moderne geneeskunde heeft een lange weg afgelegd. En dankzij de moderne geneeskunde, hebben mensen de behoefte ontwikkeld om zelfs bij de kleinste gezondheidsproblemen over andere methoden te denken. Hier is waar de alternatieve geneeskunde, bijv. Reflexologie, in spel komt. Het streven naar een leven zonder enige vorm van medicijnen, waarbij we desondanks voor onszelf blijven zorgen, blijkt zeer succesvol te zijn. De belangrijkste reden hiervoor is dat we niet willen dat we de eventuele bijwerkingen van medicijnen ervaren of omdat we simpelweg niet ervan houden om pillen te slikken. Ongeacht de reden, wij hebben voor jou de voordelen van een voetmassage opgesomd opdat jij het goed toepassen kan!

 

De alternatieve geneeskunde Reflexologie blijkt zeer effectief te zijn als het gaat om het bestrijden van pijn en stress van welke aard dan ook! Het is vergelijkbaar met het uitoefenen van druk op specifieke gebieden van je handen en voeten, die voor verhoging van de bloedstroom naar andere delen van het lichaam zorgt. Debelangrijkste focus van Reflexologie ligt op het stimuleren van reflexpunten die bepaalde afwijkingen in het lichaam verlichten of reguleren. Als mens zijn onze lichaamsdelen met elkaar verbonden door een uitgebreid netwerk van zenuwen (meer dan 15.000!). Een groot voordeel van Reflexologie is dat een kleine moeite een groot effect kan hebben , het door iedereen uitgevoerd kan worden en dat het thuis gedaan kan worden. Ja, je hoeft er geen geld voor uit te geven en ook geen fysiotherapeut of masseur te bezoeken. Je kunt de pijn met deze methodes simpelweg thuis vanuit je luie stoel verlichten.

Nog steeds niet overtuigd van de voordelen van Reflexologie? Dan denk aan alle potentiële voordelen en mogelijkheden om je pijn of stress zelfstandig te kunnen verlichten. Het neemt maar paar minuten van je tijd in beslag en je kunt je partner een geweldige voetmassage geven!

Bekijk de video om meer te weten komen over Reflexologie en deel het met je vrienden en familie!

Disclaimer: de inhoud op deze site is naar beste weten samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en is daarom niet bedoeld als vervanging van medisch advies, arts- of specialistbezoek. Uw gezondheid is belangrijk voor ons.

9 gezondheidsvoordelen van gember

Intelligente mensen hebben de neiging om minder te slapen, chaotisch te zijn en meer te schelden dan anderen.