Oma koopt ‘glitterversieringen’ – Kleindochter barst in lachen uit als ze ziet wat erin zit

Kerstversieringen uitkiezen is meestal heel leuk om te doen. Je verwacht glimmende en glinsterende versieringen, soms met glitters aan de buitenkant. Een oma dacht dat ze versieringen kreeg met glitters waar haar kleinkinderen van konden genieten, maar haar kleindochter moest hard lachen over wat er eigenlijk in de versieringen zat.

Naarmate je ouder wordt, is het soms moeilijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologie. Er zijn nieuwe telefoons, nieuwe apparaten en nieuw speelgoed voor kinderen om mee te spelen.

Toen een oma naar de winkel ging om een paar cadeaus en versieringen te kopen, dacht ze dat ze iets unieks had gekocht dat ze in haar kerstboom kon hangen, zodat iedereen ernaar kon kijken, net als ieder jaar.

Ze besloot om paarse versieringen met glitters te kopen. Toen de oma de versieringen mee naar huis nam, liet ze haar kleindochter ze in de boom hangen, omdat ze moe was van het winkelen.

Alex kon niet wachten om haar oma te helpen en ging snel naar de woonkamer waar haar oma alle versieringen klaar had gelegd voor de boom.

Toen Alex de boom in elkaar aan het zetten was, glimlachte haar oma en bood ze haar hulp aan door te zeggen waar elk onderdeel zou moeten komen om de boom af te maken.

Toen de boom er mooi bij stond, begon Alex de boom te versieren met de verlichting en versieringen die haar oma had gekocht. Nadat hij de lichtjes in de boom had gehangen, begon Alex de paarse versieringen in de boom te hangen, omdat ze glimmend waren.

Alex dacht dat de versieringen er anders uitzagen dan de versieringen die ze kent. Ze opende er een en kwam tot een schokkende ontdekking. De glitters die haar oma in de versiering had gezien zaten op een paarse onderbroek! De versieringen waren gevuld met ondergoed.

Kijk hoe Alex en haar oma genieten en lachen om de fout die oma heeft gemaakt!

9 gezondheidsvoordelen van gember