Man laat tijdens huwelijksaanzoek op Times Square de ring door een rooster vallen

Je partner ten huwelijk vragen is natuurlijk hartstikke spannend. Zegt ze (of hij) volmondig ja? Dat gevoel herkende de Britse John wel.

Hij was zelfs zo zenuwachtig, dat hij tijdens zijn huwelijksaanzoek midden op Times Square de verlovingsring liet vallen. Oeps…

Dág ring
De Britse John had gepland om zijn vriendin tijdens hun trip door Amerika midden op Times Square in New York ten huwelijk te vragen. Maar dit was uiteindelijk geen succes. Het idee was uiteraard hartstikke romantisch, maar de zenuwen sloegen toe tijdens zijn huwelijksaanzoek. En daardoor liet hij per ongeluk de verlovingsring vallen, die door een rooster glipte en tweeënhalve meter naar beneden viel.

Blauwtje
Het hele tafereel is op een bewakingscamera vastgelegd. Zo is te zien hoe de man tevergeefs naar de ring onder de grond graait. Toen hij het uiteindelijk opgaf belde hij de hulpdiensten. Maar waarschijnlijk had hij ook daar zijn hoop niet meer op gevestigd. Even later liet de politie op Twitter namelijk weten dat het hen gelukt was om het sieraad terug te vinden, maar het koppel was toen al weg.

 

Zoektocht
De New Yorkse politie had geen gegevens van het stel, dus plaatsten agenten een foto van de schoongemaakte ring online in de hoop zo het verloofde stel te vinden. Na een lange zoektocht op social media heeft het koppel zich uiteindelijk bij de politie gemeld. Ze waren alleen wel al terug in Engeland, maar de agenten beloofden de ring zo snel mogelijk naar de tortelduifjes op te sturen. Eind goed, al goed!

Bron:libelle.nl

Artsen aansprakelijk voor dood baby Jasper die lachgas in plaats van zuurstof kreeg

Cardi B doet verdrietige mededeling