Ken je Phone Clone al? Deze app is ideaal als je een nieuwe telefoon hebt

Met Phone Clone heb je binnen no time alles overgezet!

phone-clone

Ken je de app Phone Clone al? Deze app is dé oplossing voor het enige probleem als je een nieuwe telefoon hebt: al je oude gegevens overzetten. Dit kan soms zó lastig zijn en vooral extreem veel tijd in beslag nemen, maar met deze app is het zo gepiept. Moesten we natuurlijk even met je delen!

De Phone Clone app

De app is te gebruiken voor iOS en Andriod-apparaten. Je kan dus ook zonder problemen gegevens overzetten van een iPhone naar een Android, of andersom. Ideaal! Maar hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel makkelijk. Het belangrijkste is dat je op allebei de telefoons de app Phone Clone installeert. Vervolgens open je de app op de telefoons. Op de ene telefoon klik je dan ‘oude telefoon’ aan en op je nieuwe klik je ‘nieuwe telefoon’ aan. Vervolgens klik je aan welk systeem je gebruikt, dus Andriod of iOS. Je krijgt nu een QR-code te zien. Je scant deze code met de andere telefoon. Vervolgens klik je aan welke gegevens je wil overzetten. Dit kan dus alles zijn, maar het kunnen ook alleen je contacten of foto’s zijn. Vervolgens moet je eventjes wachten en hoppa: alle gegevens van je telefoon zijn overgezet.

Klein detail: dit geldt niet voor je WhatsApp-berichten. Hier moet je een aparte back-up van maken op WhatsApp. Dan kun je op je nieuwe telefoon je oude berichten ophalen.

Heb jij net een nieuwe telefoon of ga je er eentje kopen? Download de app Phone Cloneen je hebt al je gegevens binnen no time op je nieuwe telefoon gezet! Wij zijn fan!

Bron:cosmopolitan.com

GTST-drama achter de schermen: Caroline de Bruijn ergert zich aan collega’s

Koude tenen zijn niet langer een probleem met deze tips