GTST-drama achter de schermen: Caroline de Bruijn ergert zich aan collega’s

gtst-drama

Natuurlijk zien we super veel GTST-drama in de soapserie, zoals affaires en romances, maar ook plotselinge moorden. We kunnen wel zeggen: het is nooit saai om naar te kijken. Wat we niet zien, is wat er achter de schermen allemaal gaande is. Daar doet Caroline, die Janine speelt in GTST, nu een boekje over open bij Veronica Magazine.

GTST-drama achter de schermen

Caroline vertelt dat het er niet altijd soepeltjes aan toe gaat achter de schermen. Ze zegt: “Kijk, wij nemen bij GTST natuurlijk in noodtempo op. Als je even met de regisseur wil sparren over hoe de scène eruit gaat zien, of je het toch even opnieuw wil proberen… Daar is gewoon geen tijd voor. Dus als je op de set komt, moet je zelf een goed idee hebben over hoe de scène eruit moet zien en hoe jij die gaat spelen.”

Ze laat dan ook weten zich te ergeren aan sommige nieuwkomers. “Sommigen hebben er echt moeite mee om hun tekst te reproduceren op de set. Tja, dan houdt het gauw op. Of als mensen denken: ‘Ach joh, het is Goede Tijden, Slechte Tijden maar, wat kan jou het schelen?’ dan kan ik me wel irriteren. Want iedereen staat daar z’n stinkende best te doen en die mensen laten je in de kou staan.” Ze zegt dan ook dat de nieuwkomers een ding goed in hun oren moeten knopen: “Leer je tekst, verdomme! Hahahahahaha,” aldus Caroline.

Nog lang niet weg bij GTST

Caroline vertelt ook dat zij het nog super leuk heeft bij GTST en het voorlopig nog geen tijd vindt om te gaan: “Ik hou van de soapserie! De verhaallijnen zijn best wel uitzonderlijk, maar dat vind ik erg leuk. Het kan mij niet gek genoeg zijn. In de serie ben ik inmiddels levend begraven geweest, heb op een brandstapel gestaan, ben aan een explosie ontsnapt en ik ben bijna levend verdronken.” Sommige mensen hebben kritiek op de serie, juist door zulke extreme gebeurtenissen. Caroline zegt daarover: “Hoe je er ook over denkt, de serie is nog steeds een deel van Nederland. Al zo lang. Het is best een belangrijke plek in het leven van mensen geworden.”

Bron:cosmopolitan.com

DJ Wef bevallen: Ronnie Flex kan ieder moment vader worden

Ken je Phone Clone al? Deze app is ideaal als je een nieuwe telefoon hebt