DJ Wef bevallen: Ronnie Flex kan ieder moment vader worden

dj-wef-bevallen

Het duurt nog maar heel even voordat DJ Wef bevallen gaat. Op Instagram heeft ze namelijk laten weten dat ze met zwangerschapsverlof gaat. De laatste periode van haar zwangerschap gaat in en het duurt nog maar een paar weken voor Dj Wef moeder en Ronnie Flex vader wordt. Spannend zeg!

DJ Wef bevallen

Het dochtertje van Ronnie Flex en DJ Wef kan ieder moment geboren worden. Op Instagram zegt Wafae Kefi, de echte naam van DJ Wef: “The love die ik in 2018 heb mogen ontvangen was Unreal. Wil elke boeker/feestganger bedanken voor de support desondanks mijn situatie. 26 Januari ben ik weer terug pon di decks met veeeeeel nieuws.”

Maar wanneer gaat DJ Wef bevallen? Als we een berekening maken dan is ze nu ongeveer 36,5 zwanger. Op de echofoto die Ronnie Flex deelde is te zien dat ze op 3 oktober 2018 27,3 weken zwanger is. Dat is nu negen weken geleden. Gemiddeld duurt een zwangerschap 40 weken, dus DJ Wef gaat waarschijnlijk over ongeveer 3,5 week bevallen, dat is rondom de jaarwisseling. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat ze een kerstkindje krijgen of dat het meisje vroeg in 2019 geboren wordt.

Ronnie Flex vader

In oktober maakte rapper Ronnie Flex bekend dat hij vader wordt. Hij deelde een foto van de echo en vroeg iedereen om de privacy ven hem en de moeder van het kindje te respecteren. Eind november deelde hij toch wie de moeder van het kindje wordt: de prachtige DJ Wef en hij worden de ouders van een meisje.

Bron:cosmopolitan.com

Gebarsten lippen? Dit zijn de beste trucjes om er vanaf te komen

GTST-drama achter de schermen: Caroline de Bruijn ergert zich aan collega’s