Met dit trucje kun je alles zien wat iemand ooit geliket heeft op Facebook

Handig maar een tikkeltje eng.

image

We maken ons allemaal weleens schuldig aan eindeloos door iemands tijdlijn scrollen. Handig om te kijken wat de interesses zijn van bijvoorbeeld een potentiële crush. Maar wist je dat er een heel makkelijke manier is om te zien wat jouw ‘slachtoffer’ allemaal uitspookt op Facebook? Er is namelijk een functie waardoor je alle foto’s kunt zien die iemand ooit geliket heeft. Ja, ook van mensen waar je niet bevriend mee bent. Ja, ook van beroemdheden. Bizar, toch? Een klein beetje eng ook. Maar toegegeven: het is wel vermakelijk. Dit is hoe je het kunt doen.

Trucje waarmee je alles kunt zien wat iemand liket

Mocht je om wat voor reden dan ook de behoefte voelen om iemands likes te zien? Dan hoef je alleen op de zoekbalk in Facebook te klikken en één van de volgende termen in te voeren met daarachter de naam van degene van wie je de likes wil zien:

– Photos liked by *naam*

– Posts liked by *naam*

Heb je zin om een duik in je eigen like-verleden te nemen (geloof me, dit kan heel confronterend zijn)? Dan voer je één van bovenstaande zoektermen erin met daarachter: “me”. Wanneer jouw relatie Facebook official is, kun je zelfs zoeken op “photos liked by my boyfriend” en dan zie je alles wat jouw vriend geliket heeft. Hoezo, controlerend gedrag? 😅

Ook leuk: probeer de zoektermen eens te combineren met namen van beroemdheden. Zo kun je bijvoorbeeld zien wat Justin Bieber uitspookt op Facebook. Het zijn net mensen.

Bron:cosmopolitan.com

Té schattig! Dit zijn de populairste dierennamen geinspireerd op Disney

Appen na een leuke date? Volgens een datingcoach kun je het beste dít berichtje sturen