Bang, zieke hond vindt zijn weg naar een dierenasiel – kijk naar zijn transformatie na een beetje liefde

Het was een zonnige dag in mei van dit jaar toen een kleine hond genaamd Blue buiten een dierenasiel in Texas verscheen.

Toen medewerkers hem in het oog kregen, realiseerden ze zich meteen dat er iets mis was.

Blue miste vacht op bepaalde delen van zijn lichaam en was erg dun. Ze wisten dat ze snel moesten handelen om hem te helpen.

Blue, een 4 maanden oude Duitse Herder-mix, kwam in Shenandoah Shepherd Rescue in een droevige staat aan. Hij was doodsbang voor iedereen die dicht bij hem probeerde te komen.

Geplaatst door Shenandoah Shepherd Rescue op Vrijdag 19 oktober 2018

Niemand weet hoe hij buiten het asiel terecht is gekomen, maar het personeel handelde snel en bracht hem rechtstreeks naar de dierenarts, waar volgens The Dodo werd vastgesteld dat hij leed aan parvovirus. Dit virus viel zijn darmwand aan en als het niet werd behandeld, had het hem kunnen doden.

“Er was een moment dat hij absoluut erg ziek was, en we waren er niet 100% zeker van dat hij het zou redden”, vertelde Kaitlin Vazquez, mede-oprichter van Shenandoah Shepherd Rescue, aan The Dodo.

Blue moest meer dan een maand in het ziekenhuis blijven voordat hij goed genoeg was om terug te keren naar het dierenasiel.

Gelukkig adopteerde een hondenliefhebber genaamd Julia Downer. uit Virginia, hem en zei dat ze zijn schattige kleine gezicht niet kon weerstaan.

Wat een transformatie van de bange hond die hij een paar maanden geleden was. God zij dank voor deze dierenhelden!

Geplaatst door Shenandoah Shepherd Rescue op Vrijdag 19 oktober 2018

Bron:nl.newsner.com

8 dingen die zullen gebeuren met je lichaam als je elke dag honing begint te eten

Verloren hond leeft 3 jaar op straat, kijk naar zijn reactie als hij een bekende stem hoort