Pijnlijk! Dit bedoelt hij echt met: “ik ga je nog een appje sturen”

Dit is hoe het kan dat hij zegt “ik ga je nog een appje sturen” en je daarna niets meer hoort.

appje-sturen

Tijdens jullie date zegt hij: “Ik ga je nog een appje sturen”. Onmiddellijk denk jij dat dit een goed teken is. Die volgende date komt er dus sowieso! Eenmaal thuis begint het wachten… Eerst een paar uur, dan een paar dagen en dan blijkt dat hij helemaal niets meer van zich laat horen. Hoe kan het toch dat mannen hierover liegen?

“Ik ga je nog een appje sturen” is een leugen?

Een eerste date zelf is al spannend genoeg, maar het allerspannendste is hoe het daarna verder gaat. Gaan jullie nog een keer afspreken of was het eenmalig? Gaat hij nog iets van zich laten horen? Ook dáár kun je enorm zenuwachtig van worden. Je blijft op je telefoon kijken tot er eindelijk een berichtje binnenkomt, maar dat gebeurt niet. Houdt hij zich aan de ‘drie dagen regel’? Hij zei toch echt: “Ik ga je nog een appje sturen”? Tot je er echt niet meer omheen kunt: hij gaat niets meer van zichzelf laten horen, ook al zei hij van wel.

Waarom liegen mannen hierover?

De reden dat hij zegt dat hij jou een appje gaat sturen, maar dat eigenlijk niet doet is heel flauw: hij durft niet te zeggen dat er voor hem geen vervolgdate inzit. Door de belofte te doen dat hij je nog wel spreekt, vermijdt hij een schuldgevoel. Op die manier voelt hij zich geen eikel tegen jou, kan hij rustig van de radar verdwijnen en hoeft hij nooit de confrontatie aan te gaan met je. Hoe typisch.

Helaas werkt het in sommige gevallen zo, maar ook hier zit een voordeel aan. Als je er na de eerste (paar) date(s) al achterkomt dat hij eigenlijk niet eens eerlijk durft te zijn, weet je ook dat je aan hem geen tijd meer hoeft te verspillen. Eind goed, al goed.

Bron:cosmopolitan.com

Deze intense eisen had Donny om mee te doen aan Temptation Island

Vader denkt dat de verrassing de zwangerschap van zijn dochter is – maar dan onthult ze het echte geheim