Ann wilt een make-over wanneer ze 60 wordt, ongelofelijke transformatie doet mensen “filmster!” roepen

Dit is Ann. Ann is net 60 geworden en op zoek naar verandering. Dus bezocht ze de bekende Christopher Hopkins, de bekende “Make-over” man. Hij helpt mensen met totale transformaties.

Ann reisde van Canada naar Minneapolis om Christopher te ontmoeten. Ze zit neer in haar stoel met haar prachtige krullen en vertelt hem dat ze slechts een klein beetje make-up draagt. En hoewel ze al prachtig is, voelt ze dat het tijd is voor een nieuwe look.

Niemand kan de transformatie geloven en mensen zeggen dat ze lijkt op een filmster! Als je het zelf gaat zien, zal je vast begrijpen waarom.

De gedachte van vaarwel te zeggen aan je prachtige krullen is voor vrouwen die geen krullen hebben, een wreed idee. Maar Ann was zeker van haar stuk en vertrouwde Christopher compleet.

Ann zei dat ze er wou uitzien op haar best, nu ze 60 was geworden en daarom kwam ze helemaal van Canada naar naar Minnesota om de bekende stilist te ontmoeten. Ook haar man Leo vergezelde haar.

makeover

Lijkt op filmster

De transformatie van Anns mooie haarstijl werd door vele mensen op lof onthaald op internet. Veel mensen vergeleken haar met bekende Hollywoodsterren zoals Angie Dickinson of zangeres Shania Twain.

makeover

Bron:nl.newsner.com

‘Onbekende zus’ lijkt sprekend op Yolanthe

Vind je dieren schattig wanneer ze dit doen? Integendeel, je trekt beter meteen aan de alarmbel