Rijdende Rechter: Zwanetta stuurt haar buurman pikante filmpjes en foto’s!

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, Aflevering 50 mag op een gouden schaaltje in een sjieke vitrine worden bijgezet in de Eregalerij van de Nederlandse TV. Dat vinden vele kijkers die jubelend juichen om Conny en Tilly: twee buurvrouwen die hun uiterste best doen elkaars leven tot een hel te maken. Mr. Frank Visser moest al eens eerder eraan te pas komen om de kijvende dames uit elkaar te houden, maar zijn interventie mocht niet lang baten. Heb je de nieuwe ruzie van Conny en Tilly gemist?

Gerda en Michel uit Scheemda hebben al jaren prima contact met de buren. Todat de buren van nummer 65 en nummer 67 op een borrel met elkaar gaan flirten:

Koningin Máxima in tranen bij bezoek aan Schiedamse tieners: ‘Bravo voor jullie werk’

Topdeal in Amsterdam op Funda voor 200.000 euro: